OVA ŽENA SE ZOVE MARINA I TVRDI DA SU JE ODGAJILI MAJMUNI: Da bi PREŽIVELA morala da HODA na SVE 4 NOGE, ali i OVO
Marina Čepman, Foto: Printscreen/Youtube/ LADbible TV

pažnja

OVA ŽENA SE ZOVE MARINA I TVRDI DA SU JE ODGAJILI MAJMUNI: Da bi PREŽIVELA morala da HODA na SVE 4 NOGE, ali i OVO

Da bi preživela, počela je da imitira kapucine, jedući šta i oni, pijući vodu iz njihovih pojila i na kraju hodajući na sve četiri

Objavljeno:

Marina Čepman je sa 73 godine ispričala neverovatnu priču o svom detinjstvu, tvrdeći da su je kao dete oteli i odgajali majmuni kapucini u kolumbijskoj džungli

Njena priča, opisana u knjizi "Devojka bez imena", koju je napisala zajedno sa svojom ćerkom, sada je tema serije "Ben Fogle: Novi životi u divljini".

Marina tvrdi da je oteta 1954. godine u Kolumbiji, kada su bande koje trguju decom bile česte. Seća se kako su joj prekrili usta i odveli je u džunglu, gde su je napustili.

Da bi preživela, počela je da imitira kapucine, jedući šta i oni, pijući vodu iz njihovih pojila i na kraju hodajući na sve četiri. Nakon što su je majmuni prihvatili, jedan mlađi kapucin joj je sleteo na ramena i zagrlio je, što je opisala kao najlepši dodir.

Nakon otprilike pet godina, lovci su je pronašli i odveli u bordel u Kukuti, gde je bila primorana na prostituciju. Kasnije je živela kao dete sa ulice pre nego što je našla posao kao sobarica.

U svojim kasnim tinejdžerskim godinama pratila je porodicu za koju je radila u Englesku, gde je upoznala svog budućeg muža, Džona Čepmena, orguljaša u evangelističkoj crkvi.

Par se nastanio u Bradfordu, gde su dobili dve ćerke, Vanesu i Džoanu. Marina je postala domaćica, ali prelazak na novi način života nije bio lak.

Morala je ponovo da uči osnovne stvari, poput oblačenja i uzimanja hrane. Ipak, zadržala je neke od svojih divljih sklonosti, poput penjanja na drveće i pravljenja majmunskih zvukova.

Objavljivanje Marinine knjige izazvalo je skepticizam. Neki su smatrali da je njena priča fantazija ili da su njena sećanja lažna zbog traume iz detinjstva.

Međutim, Vanesa je uverena u istinitost priče, navodeći da su testovi pokazali da Marina ima retke bolesti iz džungle, koje ne bi mogla da ima ako njena priča nije istinita.

02:40

VESNA ZMIJANAC ŠOKIRALA IZJAVOM O SVOJIM POROCIMA: Bila sam kao majmun, morala sam sve da probam! Jednom kolegi je poklanjala sve

(Espreso/alo/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.